Hull Cityn uusi päävalmentaja on Marco Silva. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Silva seuraa tehtävässä Mike Phelania, joka toimi managerina viime heinäkuusta lähtien.

39-vuotias Silva on monelle vieras nimi. Portugalilainen aloitti uransa kotimaansa Estorilissa syksyllä 2011. Keväällä 2014 hän siirtyi Sporting Lissaboniin, josta matka jatkui reilua vuotta myöhemmin Olympiakosiin.

Estorilissa Silva voitti Portugalin toiseksi korkeimman sarjatason, ja Sportingissa taskuun tarttui Portugalin cup-mestaruus. Olympiakosin hän luotsasi Kreikan mestaruuteen viime kaudella. Mestarien liigassa Silva juoni Arsenalin nurin.

– Marco on nuori valmentaja, joka vakuutti meidät filosofiallaan, Hullin varapuheenjohtaja Ehab Allam sanoi seuran tiedotteessa,

Toimittajan sana

Silvan sopimus kattaa vain loppukauden. Ei siis varsinaisesti mikään rakkautta ensi silmäyksellä -tilanne. Koko Hull City on ollut kesästä asti sellainen farssi, ettei tämä nyt varsinaisesti yllätyksenä tullut. No, voihan se toki olla, että Silva pitää pintansa ja saa luotsattua Hullin kuiville. Tällä hetkellä merkit viittaavat kuitenkin siihen, että Hull pelaa ensi syksynä Mestaruussarjaa – kenties taas uuden managerin alaisuudessa.