Roberto Firminon kotiin on murtauduttu.

Murto tapahtui jo reilu pari viikkoa sitten (22.12.). Firminon perhe (vaimo Larissa ja kaksi pientä lasta) ei ollut kotona tapahtumahetkellä.

– Vaikka asukkaat eivät olleet kotona, oli luonnollisesti hyvin järkyttävää nähdä oma koti ryöstettynä, komisario Steve Christian Liverpoolin poliisista sanoi The Sunin mukaan.

Ryöstäjät veivät koruja, vaatteita ja kelloja yhteensä noin 70 000 punnan (82 000 euroa) arvosta. Poliisi on tehnyt teknisiä tutkimuksia Firminon talolla, mutta ryöstäjien jäljille ei ole tiettävästi vielä päästy. Näin ollen ryöstettyä omaisuuttakaan ei ole toistaiseksi saatu takaisin.

Ryöstäjiä uskotaan olleen useampia. Heidän epäillään peittäneen kasvonsa hupuilla.

– Nämä kaverit olivat odottaneet jonkin aikaa ennen liikkeen tekemistä, Sunin haastattelema lähde sanoi.

– He olivat seuranneet Roberton liikkumista ja sitten iskeneet sisään. Heidän epäillään olevan samoja kavereita, jotka keskeytettiin ryöstöhommista edellisellä kerralla.

Ryöstön jälkeen Liverpool majoitti Firminon perheen hetkeksi hotelliin. Kotiin palattuaan perhe sai mukaansa turvamiehen.

Firminolle sattui ja tapahtui noihin aikoihin. Jouluaattona brasilialainen nimittäin jäi poliisin haaviin rattijuopumuksesta epäiltynä (lue lisää).