Kuva: Getty Images

MIDDLESBROUGH, ENGLAND - DECEMBER 14: Adam Lallana of Liverpool celebrates scoring his sides third goal during the Premier League match between Middlesbrough and Liverpool at Riverside Stadium on December 14, 2016 in Middlesbrough, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Uutiset

Southampton-hyökkääjä kohtaa Liigacupissa entisen pelikaverinsa – ”Ehkäpä paras pelaaja”

Southampton-hyökkääjä Jay Rodriguez on paljastanut Liverpoolin Adam Lallanan parhaaksi pelikaverikseen koskaan. Kaksikko kohtaa tänään toisensa Liigacupin välierien avausosaottelussa.

28-vuotias Lallana on Southamptonin akatemian oma kasvatti. Keskikenttäpelaaja johdatti Pyhimykset Ykkösliigasta peräkkäisinä vuosina aina Valioliigaan asti.

Kahden Southamptonissa vietetyn valioliigakauden jälkeen Lallana myytiin kesällä 2014 Liverpooliin. Ensimmäinen kausi ei ollut vielä hyvä, mutta Jürgen Kloppin alaisuudessa englantilainen on löytänyt loistonsa.

– Lallana on tulessa. Hän on ehkäpä paras pelaaja, jonka kanssa olen pelannut. Se mitä hän tekee harjoituksissa ja peleissä, on uskomatonta. Hän pystyy melkein mihin vain. Hän on niin lahjakas, urheilullinen ja vahva pelaaja, Rodriguez hehkutti The Telegraphin haastattelussa.

Lallana on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa vahvat seitsemän maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.