Italian Sky Sport kertoo, että ranskalainen puolustajalegenda Patrice Evra on lähellä sopimusta Crystal Palacen kanssa. Niukalle peliajalle kauden aikana jäänyt 35-vuotias Evra pudotettiin edellisessä ottelussa Juventuksen kokoonpanosta kokonaan, ja siirtohuhut ovat kiihtyneet kiihtymistään.

Vielä muutama päivä sitten uskottiin La Ligassa vaikeuksiin ajautuneen Valencian olevan lähimpänä Evran nappaamista, mutta nyt Crystal Palace on vetämässä pisimmän korren. Sky Italia sanoo Crystal Palacen tarjouksen päihittäneen kilpailijat ja vasemman laitapuolustajan olevan itsekin innokas palaamaan Valioliigaan.

Crystal Palace on kaivannut uutta laitapuolustajaa siitä lähtien, kun Pape Souaré mursi jalkansa syyskuisessa autokolarissa. Koska haussa on erityisesti kokenut johtohahmo, sopii Evra muottiin jokseenkin täydellisesti.

Patrice Evra pelasi Manchester Unitedin riveissä kaikkiaan 8,5 kautta vuosina 2005-2014. Plakkariin jäi noilta vuosilta viisi mestaruutta sekä kolme valintaa Valioliigan kauden tähdistökentälliseen.

Myös maajoukkueessa pitkän ja ansiokkaan uran tehnyt Evra on pelivuosien käydessä vähiin kunnostautunut myös innokkaana ja vekkulina sosiaalisen median käyttäjänä. Evralla on Instagramissa vaatimattomat puolitoista miljoonaa seuraajaa, ja miehen videohassuttelut ovatkin ylittäneet maailmalla uutiskynnyksen tämän tästä.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.