Valioliigassa viimeistä sijaa miehittänyt Swansea järjesti todellisen jymy-yllätyksen kaatamalla sarjassa kolmantena olevan Liverpoolin tämän kotikentällä maalein 3-2.

Liverpool pyöritti peliä ensimmäisen puoliajan ja dominoi hallintaprosentilla 67-33, mutta ei kyennyt iskemään avausmaalia ja tuolle mentiin 0-0-lukemissa.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. Swansea meni yllättäen johtoon Fernando Llorenten maalilla 48. minuutilla ja sama mies iski pelin jo 2-0-johtoon viittä minuuttia myöhemmin. Swansea oli kiinni jättiyllätyksessä.

Kauaa se ilo ei kestänyt, kun kotijoukkueen Roberto Firmino iski 55. minuutilla kavennusosuman ja 69. minuutilla pelin tasoihin.

Sarjajumbo ei tästä lannistunut, vaikka niin olisi voinut luulla. Gylfi Sigurdsson vei vieraat uudelleen johtoon 74. minuutilla ja tuo 3-2-osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Voitto ja sen tuomat kolme pistettä nosti Swansean peräti kolme sijaa ja ainakin toviksi pois putoajan paikoilta.