Dimitri Payet’n saaga on tuonut varjoja West Hamin tammikuuhun. Joukkueen 29-vuotias ranskalaistähti on kieltänyt pelaamasta ja haluaa palata vanhaan seuraansa Marseilleen.

West Ham on hylännyt jo kaksi Marseillen tarjousta Payet’sta. Pahimmassa tapauksessa keskikenttäpelaaja saattaa istua koko loppukauden katsomossa (lue uutinen tästä).

West Ham -luotsi Slaven Bilic jätti itsekin Hammersin peliurallaan vuonna 1997 siirryttyään Evertoniin. Entinen puolustaja kuitenkin puolustaa ratkaisuaan.

– Pelaajien siirrot eivät haittaa minua. Kyse on vain siitä, miten siirryt. Erityisesti isojen pelaajien pitäisi kunnioittaa seuraa lähtiessään. Minä halusin siirtyä West Hamista Evertoniin, mutta he eivät halunneet myydä minua. Everton halusi jo maaliskuussa neuvotella kanssani. Menin sinne ja sanoin voivani neuvotella kesällä, enkä nyt. Palasin West Hamiin, koska meidän täytyi säilyä sarjassa, Bilic muisteli Sky Sportsin haastattelussa.

Payet on myös lauantaina sivussa, kun West Ham kohtaa vieraissa Middlesbrough’n. Hammers voitti viime kierroksella kotonaan 3-0-lukemin Crystal Palacen.