Manchester Cityn 19-vuotiaan hyökkääjän Gabriel Jesusin jalka on leikattu torstaina onnistuneesti Barcelonassa. Brasilialaisen oikean jalan jalkapöytä murtui viikonloppuna ja nyt edessä on pitkä toipumisjakso, josta hän viettää osan kotimaassaan.

Alustavaksi toipumisaikatauluksi on arvioitu kaksi-kolme kuukautta, mutta Cityn manageri Pep Guardiola myöntää, ettei ole varma, nähdäänkö nuorukaista enää pelikentillä tällä kaudella.

– En todellakaan tiedä. Hänet leikattiin eilen illalla ja leikkaus meni todella hyvin. Nyt tärkeintä on huolellinen toipuminen. Hän palaa, kun hän on taas kunnossa. En osaa sanoa, onko se tämän kauden lopussa vai vasta ensi kaudella, Guardiola kommentoi lehdistötilaisuudessa Goal.comin mukaan.

Manchester City

@ManCity
All smiles 😀 and a thumbs up 👍 from @gabrieljesus33 after his foot operation in Barcelona. We will keep you updated on his progress! #mcfc

Gabriel Jesus tuli ryminällä Valioliigaan, sillä kahdessa ottelussa, jossa hän pelasi avauskokoonpanossa ennen loukkaantumistaan, mies iski kolme maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.