Trent Alexander-Arnold on lyönyt tänä vuonna toden teolla itsensä läpi Liverpoolissa. Redsin akatemian 18-vuotias kasvatti debytoi edustuksessa lokakuun Liigacupin ottelussa Tottenhamia vastaan ja on sen jälkeen esiintynyt seitsemässä ottelussa.

Alexander-Arnoldin tähän astinen huippuhetki on ollut uran ensimmäinen valioliigastartti pahinta kilpailijaa Manchester Unitedia vastaan. Lupaava laitapuolustaja nauttiikin nyt täysin rinnoin saamastaan vastuusta.

– Olen valmis kaikkeen, mitä eteeni tulee. Tunnen itseni päivä päivältä mukavammaksi edustuksessa. Olin ehkä aluksi hieman ujo ja arka, mutta mitä muuta voit odottaa nuorelta kaverilta läpimurron kynnyksellä, Alexander-Arnold kommentoi alkuaan Liverpool Echolle.

Alexander-Arnold tuli vaihdosta sisään Liverpoolin edellisessä ottelussa Tottenhamia vastaan. Nuoren englantilaisen mielestä tärkeää on olla aina valmis pelaamaan.

– Sitä ei saa koskaan levätä ja ajatella, että minun työni on kauden osalta ohi. Aina pitää olla valmiina kutsuun. Minun täytyy olla valmis United-otteluun. Se hetki voi tulla milloin tahansa, laitapuolustaja varoittaa.