Ruotsin maajoukkuepuolustaja Pontus Jansson haluaa kohdata Zlatan Ibrahimovicin ensi kaudella Valioliigassa. Janssonin seura Leeds on tällä hetkellä selviytymässä nousukarsintoihin ja joukkueella on paras mahdollisuus vuosiin palata korkeimmalle tasolle.

Zlatan on monen ruotsalaisen esikuva ja maan suurin jalkapalloikoni. Jansson pelasi Manchester Unitedin hyökkääjän kanssa yhdessä Ruotsin maajoukkueessa.

– Toivon voivani pelata Ibrahimovicia vastaan. Kohtasin hänet, kun hän tuli Milanin kanssa Malmöön pelaamaan harjoitusottelua. Nollasin todella hänet siinä pelissä. Ehkä hän pelkää minua nytkin. Olin 19-vuotiaaksi asti hyökkääjä ja suurin esikuvani on ollut aina Zlatan. Halusin pelata kuten hän. Ehkä siksi olen hiukan hullu kentällä, Jansson kertoi haluistaan Mirrorille.

26-vuotias Jansson kasvoi Zlatanin tapaan Malmössä. Samalla Unitedin maalipyssyn taidot tulivat jo nuorena poikana ruotsalaiselle tutuiksi.

– Synnyin tuo seura sydämessäni ja minusta tuli ammattilainen heidän riveissään. Minulla oli nelivuotiaasta saakka jokainen pelipaita ja kausikortit. Seurasin häntä jo kahdeksan tai yhdeksänvuotiaana. Kaikki tiesivät jo tuolloin Zlatanin, Jansson lisäsi.