Eilisillan ja tämän päivän palstat ovat täyttyneet Leicester-uutisista. Syykin on selvä. Vain yhdeksän kuukautta sensaatiomaisen mestaruuden jälkeen Leicester erotti manageri Claudio Ranierin.

Liverpool-legenda Jamie Carragherin mielestä Ranierin potkujen myötä Leicesterin sympaattisuus kokee kovan kolauksen.

– Luulen, ettei moni olisi halunnut nähdä Leicesterin putoavan Ranierin alaisuudessa, mutta nyt suuri osa seuran saamasta sympatiasta kaikkoaa, Carragher sanoi Sky Sportsille.

– Tämän päätöksen myötä luulen, ettei Leicesterin ulkopuolella nyt vuodateta kovin montaa kyyneltä, jos joukkue putoaa. Se oli kaikkien kakkosjoukkue tähän asti.

Carragherin mielestä Leicester-johdon pitäisi ymmärtää, että viime kauden valioliigamestaruus oli käsittämätön poikkeus.

– Ihmiset pitävät sitä katastrofina, jos joukkue putoaa, mutta Leicester on aina ollut hissijoukkue. Ei tilanne muuttunut, kun joukkue voitti mestaruuden. Mitä he odottivat, kun he palkkasivat Ranierin?

– Jos joku olisi sanonut, että he voittavat mestaruuden ja putoavat sen jälkeen, jokainen Leicester-fani olisi ottanut sen ilomielin vastaan.

Carragher muistuttaa myös pelaajien vastuusta.

– Se, mitä he tekivät viime kaudella, oli todiste siitä, ettei koskaan pidä antaa periksi. Nuo pelaajat eivät enää koskaan saavuta mitään tuollaista. Luulenpa, että vain yksi ei ole muuttunut, ja se on manageri.

– Jotkut pelaajat ovat muuttuneet. He ovat saaneet isoja sopimuksia, joitain heitä näkee lehtien kansissa. Ehkä joillain heistä on noussut hattuun.

– Olen järkyttynyt Ranierin puolesta. Omistajalta ja pelaajilta on kysyttävä monia kysymyksiä.