Lauantain huippujännittävään valioliigakamppailuun Liverpoolin vieraana valmistautuva Arsenal on saamassa juuri sopivasti sairastuvalta tärkeitä vahvistuksia. Sekä joukkueen kapteeni Laurent Koscielny että keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey ovat palanneet ”Tykkimiesten” harjoitusvahvuuteen.

Ranskalaistoppari Koscielny loukkasi selkäänsä Bayern Münchenin vieraana Mestarien liigassa. Koscielnyn joutuessa vaihtoon tilanne oli vielä 1-1, mutta lopulta Bayern läksytti vieraitaan numeroin 5-1. Arsenalin Mestarien liiga -kausi jatkuukin mitä todennäköisimmin enää yhden ottelun verran.

Walesilainen Ramsey on ollut sivussa tammikuun lopulta lähtien pohjevamman takia. Hänen pelaamisestaan lauantaina ei ole vielä varmuutta, mutta ainakin Ramsey pystyy osallistumaan täysipainoisesti harjoituksiin.

Arsenal kaatoi edellisessä ottelussaan viidennen sarjaportaan Sutton Unitedin FA Cupissa, mutta sitä edeltäneistä neljästä pelistä oli tuloksena kolme tappiota. Tappio Liverpoolille pudottaisi joukkueen tässä vaiheessa Valioliigan kärkinelikon ulkopuolelle.