Crystal Palacen manageri Sam Allardyce kehuu 27-vuotiasta topparia Mamadou Sakhoa ja tämän positiivista vaikutusta lontoolaisten peliin.

Liverpoolista lainattu Sakho on aloittanut Palacessa vakuuttavasti. Hän on ollut avauskokoonpanossa kahdessa viime pelissä, jotka ovat tuoneet tilille kaksi voittoa. Oma maali on pysynyt molemmilla kerroilla puhtaana.

– Hän on mahtipontinen persoona. Sen voi päätellä jo pelkästään hänen hiuksistaan, Allardyce toteaa paikallislehti Croydon Advertiserin mukaan.

Ei huono pelaaja pelaa noin montaa peliä Liverpoolissa.

– Hän on kaveri, jolla on itseluottamusta. Uskon sen olevan pieni huolenaihe, kun hankkii tammikuun siirtoikkunan aikana pelaajan, joka on pudotettu kokonaan joukkueesta. Toisaalta kun saamme hänet kuntoon ja hän sai itsensä nopeasti kuntoon, ei huono pelaaja pelaa noin montaa peliä Liverpoolissa. Hän on antanut puolustuspeliimme nosteen kahdessa pelaamassaan pelissä olemalla poikkeuksellisen hyvä, hän jatkaa.

Sakhon välit Liverpoolin manageri Jürgen Kloppin kanssa jäätyivät viime kesänä, kun hänet lähetettiin kurinpitosyistä kotiin Amerikan pre-season -kiertueelta. Allardyce sanoo, että Palacessa Sakholla ei ole ollut ongelmia.

– Ei erityisesti, mutta me managerit käsittelemme pelaajia eri tavoin. Jos olisin ollut ankara Dioufya (El Hadji Diouf) kohtaan joidenkin hänen tempaustensa johdosta, hän ei olisi koskaan pelannut Boltonissa. Joskus asioita tehdään eri tavalla, enkä kritisoi millään tavalla Jürgeniä tai anna tälle ohjeita siitä, kuinka seuraa pitäisi johtaa.