Osa Liverpoolin faneista uskoo, että manageri Jürgen Klopp teki pahan virheen päästäessään toppari Mamadou Sakhon lainasopimuksella Crystal Palacen paitaan.

Sakhon välit Kloppin kanssa jäätyivät viime kesänä, kun hänet lähetettiin kurinpitosyistä kotiin Amerikan pre-season -kiertueelta, mutta Lontoossa alku on ollut vakuuttava.

Sakho, 27, on ollut Palacen avauskokoonpanossa kahdessa viime pelissä, jotka ovat tuoneet tilille kaksi voittoa ja kaksi nollapeliä. Liverpool puolestaan on menettänyt tämän vuoden puolella pisteitä Sunderlandille, Swansealle, Hullille ja Leicesterille.

Punapaidoilla oli vaikeuksia myös Burnleyn kanssa sunnuntain 2–1-voittopelissä. Moni näyttikin kaipaavan Sakhoa, ja virolaistoppari Ragnar Klavan sai osakseen kritiikkiä.

”Ragnar Klavan ei ollut koskaan riittävän hyvä Liverpoolin avauskokoonpanoon. On häpeällistä, että Klopp päästi Sakhon lainalle”, eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti.

”Huolimatta siitä mitä hän pre-seasonilla teki, se on osoittautumassa yhä kiusallisemmaksi, että Klopp jäädytti Sakhon ulos joukkueesta niin pahasti”, tuumi toinen.

”Lainaa Sakho pois, jotta Klavan saa pelata. Kloppin tapa toimia”, manasi kolmas.

Palacen manageri Sam Allardyce kehuu Sakhoa pelaajaksi, jolla on itseluottamusta.

– Ei huono pelaaja pelaa noin montaa peliä Liverpoolissa. Hän on antanut puolustuspeliimme nosteen kahdessa pelaamassaan pelissä olemalla poikkeuksellisen hyvä, Allardyce sanoo.

Fight Russian Aggression

@StandWithUA
Ragnar Klavan was never good enough to start games for Liverpool. It's a disgrace that Klopp let Sakho leave on loan.

Dan Griffin

@GriffinDaniel
Regardless of what he did in pre-season, it's proving more and more embarrassing that Klopp froze Sakho out so badly #LFC

LEON 🇯🇲

@SirLeonP
Loan out Sakho so Klavan can play. The Klopp way. #LFC

LFCProducts.co.uk

@LFCProducts18
Why oh why did he let Sakho go on loan ?????? #LFC

Lähde: Croydon Advertiser