Vuonna 2012 äkillisesti kuollut äiti inspiroi Bournemouthin managerin Eddie Howen työtä edelleen, kertoo Bournemouth Echo.

– Ajattelen häntä ennen jokaista peliä, 39-vuotias Howe sanoo.

Hän puhui medialle Anne-äitinsä äkillisen kuoleman vuosipäivänä. Manageri selitti, että hänen menestyksenjanonsa on kasvanut jopa vahvemmaksi tragedian jälkeen.

Äidin vaikutus Howen uralla oli merkittävä. Hän matkusti joka paikkaan katsomassa tämän pelejä.

– Kun elämä menee eteenpäin ja kokemusta tulee lisää, ymmärtää tekevänsä töitä itsensä ja perheensä eteen, mutta töitä tehdään myös niiden henkilöiden muistoksi, jotka ovat auttaneet sinut tähän asemaan, Howe korostaa.

Töitä tehdään myös niiden henkilöiden muistoksi, jotka ovat auttaneet sinut tähän asemaan.

– Se tunne on minulla todella vahva. Heille ei halua aiheuttaa pettymystä, ei halua tehdä tyhjäksi kaikkea sitä hyvää työtä, jota tietyt ihmiset ovat menneisyydessä tehneet auttaaksesi sinua menestymään.

Seitsemän kuukautta kuoleman jälkeen Howe jätti Burnleyn ja palasi Bournemouthin peräsimeen. Hän teki selväksi, että suru-uutinen oli osittain päätöksen taustalla.

Howe johdatti seuran välittömästi Mestaruussarjaan ja kahden kauden jälkeen ensimmäistä kertaa Valioliigaan. Manageri arvioi, että hänen äitinsä olisi yllättynyt urapolusta.

– Luulen, ettei hän uskoisi sitä, minun on sanottava se! Ensinnäkin en usko, että hän olisi uskonut minun palaavan. Ja mitä Bournemouthin viemiseen Valioliigaan tulee, en usko, että monet ihmiset ajattelivat sen olevan todella mahdollista. Nyt seuraava tavoite on vakiinnuttaa Bournemouthin paikka Valioliigassa, joten siitä tulee hyvä tarina kerrottavaksi.