Marcus Rashford oli jo viime kesänä mukana Englannin EM-kisajoukkueessa ja pelasi myös sunnuntaina aikuisten MM-karsintaottelussa Liettuaa vastaan. Manchester Unitedin nuorukainen myöntää kuitenkin olevansa enemmän kuin valmis pelaamaan tulevana kesänä alle 21-vuotiaiden EM-turnauksessa, jos sinne vain kutsu käy.

– Päätös kisamatkastani kuuluu valmentajille. Mutta jos lähden Puolassa pelattaviin kisoihin, suhtaudun siihen samalla asenteella kuin A-maajoukkueessakin, 19-vuotias kärkimies lupaa Sky Sportsille.

– Turnauskokemuksen saaminen on todella tärkeää, kunhan kaikki tähtää pitkän aikavälin tavoitteisiin. Tietysti A-maajoukkue haluaa menestyä ja voittaa palkintoja. Jos sitä saadaksemme täytyy hankkia kokemusta, jokainen on valmis siihen.

Rashford on tehnyt tällä kaudella Manchester Unitedille seitsemän maalia. Nuorukaisen erikoisuus on ollut erityisen väkevät debyyttiottelut. Rashford onnistui maalinteossa niin United-debyytissään Eurooppa-liigassa kuin myös valioliigadebyytissään Arsenalia vastaan – kummassakin pelissä kahteen otteeseen.

– Olen nyt täysin eri pelaaja kuin viime kaudella tähän aikaan. Yritän vain kehittyä, jotta voin tehdä historiaa seurani ja maani puolesta. Olen aika ankara itselleni, mutta läheiseni kannustavat minua. Sitä tarvitaan, jos haluaa olla paras.