Manchester Unitedin pelaajat ovat olleet erittäin epäonnekkaita maajoukkuetauolla. Aikaisemmin puolustajat Chris Smalling ja Phil Jones loukkaantuivat Englannin maajoukkueen mukana. Nyt listaan tuli taas yksi nimi lisää, kun Marouane Fellainin on ilmoitettu jäävän Belgian maajoukkueen seuraavasta ottelusta pois.

Sky Sports Newsin mukaan Fellaini on loukannut varpaansa niin, että ei pysty pelaamaan Belgian ja Venäjän välisessä ystävyysottelussa.

Loukkaantumisen vakavuudesta ja poissaolon pituudesta ei ole tullut vielä tietoa, mutta belgialaisen mahdollinen poisjääminen Manchester Unitedin seuraavasta ottelusta olisi todella kova takaisku joukkueelle.

Man United kohtaa Valioliigassa seuraavaksi West Bromwichin lauantaina. Maajoukkuetauon loukkaantumisten lisäksi Ander Herrera on ottelusta pelikiellon takia sivussa ja Paul Pogban pelikunto on pienoinen kysymysmerkki FK Rostovia vastaan sattuneen loukkaantumisen takia. Keskikentän keskustasta puuttuisi siis useita pelaajia.

Fellaini olisi ollut myös normaalia isommassa roolissa kyseisessä ottelussa, sillä mies on loistava pääpelaaja ja West Brom on ollut tällä kaudella tilastollisesti Valioliigan paras erikoistilannejoukkue.