Burnleystä uhkaa tulla kaikkien aikojen seitsemäs joukkue, joka ei voita kauden aikana ainuttakaan vieraspeliä Valioliigassa. Clarets on pelannut nyt 17 vierasottelua, ja saldona on vain neljä tasapeliä.

Burnley vierailee vielä Crystal Palacen ja Bournemouthin kotiareenoilla ennen kauden päättymistä. Mikäli täyttä pistepottia ei tule, se päätyy jakamaan kyseenalaista ennätystä yhdessä Leedsin, Coventryn, Wolverhamptonin, Norwichin, Derbyn ja Hullin kanssa.

– Emme katso tilannetta sillä tavalla. Tietenkään emme halua sellaista kunniaa osaksemme, mutta keskitymme siihen, mitä edessämme on. Seuraavaksi ohjelmassa on kotipeli (Manchester) Unitedia vastaan sunnuntaina, ja keskitymme siihen, kapteeni Tom Heaton sanoo Lancashire Telegraphin mukaan.

– Mielestäni se on ollut rakentumassa. Meillä on ollut joitakin kunnollisia esityksiä vieraskentillä, mutta sitä voittoa emme ole saavuttaneet.

Heatonin mielestä viime viikonlopun kamppailu Goodison Parkilla oli Burnleyltä rohkaiseva. Joukkue liikutti palloa hyvin ja teki pelin vaikeaksi Evertonille, mutta silti tuloksena oli jälleen kerran nolla pistettä.

– On sääli, ettemme kyenneet hyödyntämään sitä. Näytimme vaarallisilta, pidimme heidät suhteellisen hyvin aisoissa, vaikka heillä on vahva hyökkäysosasto. Positiivisia asioita voi ottaa mukaan, kokonaisuudessaan tavoittelemme epätoivoisesti sitä ensimmäistä voittoa, Heaton pohtii.

– Kuten manageri sanoo, se on osa kasvuamme. Menemme näihin paikkoihin ja pelaamme hyvin. Olen sanonut sen monta kertaa. En halua kuulostaa rikkinäiseltä levyltä, mutta olemme lähellä sen tuloksen saamista.