Pep Guardiola tahtoo vahvistaa joukkueensa keskuspuolustusta lisää tulevanakin kesänä. Manchester City on ostanut puolustukseen 2010-luvulla jo muun muassa John Stonesin, Nicolas Otamendin ja Eliaquim Mangalan yhteensä yli 140 miljoonalla eurolla.

Joukkueen ykköstoppari Vincent Kompany on kärsinyt viime aikoina useista loukkaantumisista ja ainakin Otamendi ja Mangala ovat olleet odotusarvoonsa nähden pettymyksiä.

Ensi kesänä joukkue ei aio Telegraphin mukaan ottaa enää riskejä uuden topparin suhteen. Se aikoo tehdä kaikkensa, että saa korkean tasonsa jo useana vuonna osoittaneen Leonardo Bonuccin vahvistamaan keskuspuolustustustaan.

30-vuotias Puolustaja teki Juventuksen kanssa uuden jatkosopimuksen viime joulukuussa, jonka seurauksena hänellä on yli neljä vuotta sopimustaan jäljellä. Tämän ja muun muassa Chelsean ja Manchester Unitedin luoma kilpailutilanne pelaajan hankkimisesta aiheuttaisi suurella todennäköisyydellä sen, että puolustajien maailmanennätyssumma menisi rikki, jos Bonucci siirtyisi Valioliigaan.

Tällä hetkellä ennätys on Paris Saint-Germainin David Luizista maksama noin 58 miljoonaa euroa.