Lauantaina pelattiin FA Cup -otteluiden seurauksena poikkeuksellisesti vain neljä ottelua. Kaikki peleistä alkoi klo 17:00.

West Ham – Everton 0-0

West Hamin ja Evertonin välinen ottelu ei noussut tapahtumiensa seurauksena miksikään Valioliigan klassikoksi. Kumpikaan joukkue ei päässyt murtautumaan parhaimmille maalintekopaikoille ja puolittaiset tilanteet päättyivät heppoisiin yrityksiin. Koko ottelussa nähtiin ainoastaan kolme laukausta maalia kohti ja kaikki niistä tuli kotijoukkue West Hamilta. Everton piti palloa enemmän, mutta kotijoukkueen organisoitu koko joukkueen puolustus onnistui pitämään maalipörssiä johtavan Romelu Lukakun ja kumppanit pois vaarallisimmilta maalintekopaikoilta.

Bournemouth – Middlesbrough 4-0

Bournemouth synkensi vierasjoukkueen tilannetta sarjataulukon pohjalla. Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisen 20 peliminuutin aikana. Norjalainen Joshua King teki jo kauden 14 maalinsa ottelun alkuhetkillä. Noin 15 minuuttia myöhemmin Benik Afobe siirsi kotijoukkueen jo 2-0 -johtoon. Vain hetki tämän maalin jälkeen Middlesbrouhgin Gastón Ramirez sai punaisen kortin täysin järjettömän toiminnan seurauksena. Ensin pelaaja sai keltaisen kortin todella heikon filmaamisen seurauksena. Tämän jälkeen pelaaja esitti täysin turhan taklauksen vastustajan kulmalipulla ja sai ansaitusti toisen keltaisen korttinsa. Marc Pugh ja Charlie Daniels onnistuivat maalinteossa toisella puoliajalla ja näin ollen Bournemouthille ottelusta vakuuttava 4-0 -voitto.

Swansea – Stoke 2-0

Sarjan kolmanneksi viimeisenä oleva Swansea otti erittäin tärkeän kotivoiton Stokesta. Joukkueen ensimmäinen maali tuli kymmenen minuutin kohdalla Gylfi Sigurdssonin antamasta kulmapotkusta, jonka puski tyylikkäästi verkon perukoille espanjalainen Fernando Llorente. Stoke sai mahdollisuuden tasoittaa ottelun toisella puoliajalla, kun Marco Arnautovic sai tilaisuuden laukoa rangaistuspotkun. Laukaus meni kuitenkin selvästi yli maalin. Lähestulkoon heti tämän jälkeen Thomas Carroll viimeisteli ottelun loppulukemat.

Hull – Watford 2-0

Putoamiskamppailussa mukana oleva Hull City sai otteluun keskikastin Watfordia vastaan huonon alun. Omar Niasse sai suoran punaisen kortin, kun 25 minuuttia oli pelattu. Niassen punainen kortti oli hieman kyseenalainen. Hän taklasi keskialueella jalkapohja edellä, mutta taklauksesta tullut kontakti muistutti lähinnä raapaisua, joten keltainen kortti olisi voinut riittää. Toisin kuitenkin kävi ja joukkue joutui pelaamaan yli tunnin yhden pelaajan vajaalla. Tämä ei kuitenkaan Hullia haitannut. Se siirtyi tunnin kohdalla 1-0 -johtoon, kun Lazar Markovic puski pallon ylärimaan ja laittoi itse reboundin maaliin. Vajaat kymmenen minuuttia tämän jälkeen Sam Clucas sinetöi ottelun loppulukemat. Kolme pistettä piti Hullin edelleen niukasti putoamisviivan yläpuolella.