Hugo Lloris kertoi ESPN:lle hänen väleistään joukkueen managerin Mauricio Pochettinon kanssa ja kertoi, että hän on pääsyy siihen, että maalivahti on edelleen Tottenhamissa.

Tottenhamin ja Ranskan maajoukkueen kapteeni on tehnyt kaksi uutta jatkosopimusta Pochettinon saavuttua seuraan vuonna 2014. Viimeisin kolmen vuoden pidennys pitää miehen seurassa vielä vuoteen 2022 asti.

30-vuotias maalivahti on ehdottomasti kuulunut maailman maalivahtieliittiin jo pitkään, mutta siitä huolimatta hän ei ole voittanut urallaan kuin Ranskan Cupin kaudella 2011-12. Moni suurseura on ollut Llorisista kiinnostunut, mutta hänen sanojensa mukaan maailman paras valmentaja on estänyt hänen lähtönsä muualle.

– Pääsyyni täällä pysymiseen on Pochettino. Se on totuus ja en voi piilottaa sitä.

Maalivahti on aiemmin sanonut, että hänen tulevaisuutensa on kiinni valmentajansa tulevaisuudesta. Llorisilta kysyttiin myös tarkennusta tähän kommenttiin.

– On hyvin selvää, mitä se tarkoittaa. Kunnioitan häntä valtavasti valmentajana ja miehenä. Meillä on erinomainen yhteys. Kun löydät jotain todella vahvaa, niin ei ole helppoa löytää sellaista uudelleen elämän tai jalkapallouran aikana. Hyvin yksinkertaista.

– Muistan kun puhuin hänen kanssa puhelimessa ensi kerran. Vain muutama päivää hänen tultua valmentajaksemme. Hän kertoi jalkapallofilosofiastaan ja kuinka haluaa joukkueensa pelaavan. Hän on voittajapersoona, jolla on paljon kunnianhimoa.

Tottenham taistelee toisena kautena peräkkäin Valioliigan mestaruudesta paikallisvastustajansa Chelsean kanssa. Joukkueet kohtaavat tänä viikonloppuna toisensa Wembleyllä FA Cupin välierässä.