Chelsea voitti Tottenhamin lauantai-iltana Wembleyllä pelatussa FA Cupin välierässä 4-2. Voiton myötä joukkue varmisti paikkansa finaalissa, mutta joukkueen ajatukset on jo suunnattu ensi tiistain Valioliiga-otteluun Southamptonia vastaan.

Tottenham on Valioliigassa enää neljän pisteen päässä sarjaa johtavasta Chelseasta. Ennen ottelua puhuttiin, että jos ”Spurs” pystyy voittamaan välierän, niin se aiheuttaisi Valioliigan kärkijoukkueelle lisää pelkoa mestaruustaiston menettämisen suhteen.

Lontoolaisseuran valmentaja Antonio Conte toivoo, että ottelun päätyttyä heidän kannalta positiivisesti, he ottaisivat lauantain voitosta kaiken mahdollisen henkisen edun itselleen.

– Meidän tulee käyttää hyväksi saamaamme momentum. Tämä oli erittäin tärkeä voitto joukkueesta, jota vastaan käymme taistelua mestaruudesta.

Chelsea pelaa seuraavan ottelunsa jo tiistaina Southamptonia vastaan.

– Meidän tulee hyödyntää tätä peliä, mutta meidän tulee myös tietää, että tiistaina meidän täytyy pelata jälleen haastava ottelu toista todella vahvaa joukkuetta vastaan.

Italialaisvalmentaja ei lähde aliarvioimaan tulevaa vastustajaansa, vaikka pelaa ottelun kotikentällään ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan.

– Southamptonilla on todella hyviä pelaajia. He tahtovat tulla Stamford Bridgelle pelaamaan erittäin hyvää jalkapalloa. Toivon, että tiistaina kannatajamme tukevat pelaajiamme kentällä, koska tämä on hyvin tärkeää aikaa meille. Tarvitsemme kannattajiamme.

Tottenham kohtaa omassa rästiottelussaan keskiviikkona Crystal Palacen vieraskentällä.