Burnley isännöi Manchester Unitedia sunnuntain ensimmäisessä valioliigakohtaamisessa Turf Moorilla. Ottelusta povattiin José Mourinhon miehistölle haastavaa, sillä Burnley on ollut ennen kyseistä kohtaamista sarjan kuudenneksi paras kotijoukkue. Se on hävinnyt kotikentällään ainoastaan neljästi.

Manchester United lähti otteluun hieman siipirikkoisena. Zlatan Ibrahimovic, Phil Jones, Juan Mata, Marcos Rojo ja Chris Smalling olivat loukkaantumisen takia sivussa. Myös Antonio Valencia puuttui kokoonpanosta, mutta kyseessä ei tiedettävästi ollut loukkaantuminen.

Osittain loukkaantumisten seurauksena avauskokoonpanoon pääsi sekä Anthony Martial että Wayne Rooney. Tämä kaksikko vastasi ottelun maaleista, kun Man United vei kolme pistettä mukanaan Manchesteriin.

Martialin maali tuli loistavassa vireessä olevan Ander Herreran erinomaisen esityön seurauksena. Ranskalainen itse oli tekemässä esityötyötä, kun Rooney pääsi tuikkaamaan pallon juuri ja juuri maalin yli.

OptaJoe

@OptaJoe
6 - Ander Herrera has provided six assists in the Premier League this term, as many as in his previous two campaigns combined. Inspired.

Ottelu oli kokonaisuutena erittäin tasapainoinen manchesterilaisjoukkueelta. Burnley ei päässyt ottelussa murtautumaan vaarallisimmille maalintekopaikoille, joten 0-2 -lukemia voi pitää oikeutettuina.

Voiton myötä Manchester United nousi pisteen päähän neljäntenä olevasta paikallisvastustajastaan Man Citystä.