Yaya Touré ei ollut järin tyytyväinen tuomariston työskentelyyn sunnuntaina pelatussa FA Cupin välieräottelussa.

Arsenal voitti ottelun maalein 2-1 ja eteni turnauksen finaaliin. Tuomaristo teki ottelussa yhden merkittävän päätöksen Cityä vastaan, kun joukkueen tekemä maali hylättiin.

Leroy Sané keskitti takatolpalle, pallo jatkettiin maalin eteen ja Raheem Sterling iski pelivälineen verkkoon. Avustava tuomari nosti lipun, sillä hänen mielestään Sanén keskitys oli ylittänyt päätyrajan. Hidastuksen perusteella näytti siltä, että maali olisi pitänyt hyväksyä. Ottelun jälkeen Touré puhisi kiukusta.

– Mitä me voimme tehdä? Jos puhumme tuomareista, FA rankaisee meitä. Luulenpa, että minun on nukuttava, levättävä ja unohdettava tämä ottelu Touré sanoi lehdistölle.

– Tuomareiden on saatava tähän loppu. Olen hyvin pettynyt. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, tällaista on tapahtunut ennenkin.

– Jos meidän on puhuttava tuomareista, ihmiset sanovat meidän valittavan. Mutta kun näkee koosteen ottelusta, olen hyvin pettynyt.

Cityn kausi jatkuu torstaina, kun joukkue kohtaa rästiottelussa paikallisvastustajansa Manchester Unitedin. Sitä peliä ajatellen Touré sivalsi vielä hieman tuomareiden suuntaan.

– Ehkä meillä on torstaina parempi tuomari. Tai ehkä pelaamme ilman tuomaria – niin minä haluaisin tehdä.