Tottenhamin taistelee toisena kautena peräkkäin Valioliigan mestaruudesta ja joukkueen hyvät otteet herättävät luonnollisesti kiinnostusta sen pelaajista.

Harry Kane, Christian Eriksen Eric Dier, Kyle Walker, Danny Rose ja Hugo Lloris ovat pelaajia, joita on oltu viemässä ensi kaudeksi uuteen osoitteeseen. Edellämainittujen pelaajien listalta puuttuu vielä Dele Alli, joka on herättänyt kaikista Spurs-pelaajista eniten huomiota siirtomarkkinoilla. Juuri PFA:n Valioliigan vuoden nuoreksi pelaajaksi valitun englantilaisen perässä ovat huhujen mukaan ainakin Manchester City, FC Barcelona ja Real Madrid.

Tottenhamin valmentaja Mauricio Pochettino on viime vuosina pystynyt erinomaisesti pitämään seuran parhaat pelaajat itsellään, mutta kysyttäessä Allin tulevaisuudesta seurassa, hän ei lupaa mitään.

– En pysty takamaan mitään elämässä. Tärkeintä on nauttia nykyhetkestä.

Pochettino oli vielä selvästi alamaissa Tottenhamin alle 23-vuotiaiden valmentaja Ugo Ehiogun viime viikkoisen yllättävän kuoleman seurauksena.

– Olen niin surullinen siitä (Ehiogun kuolemasta). Älkää miettikö tulevaisuutta. Teemme tulevaisuudessa parhaat päätökset seuraa koskien.

– Kolmen vuoden jälkeen olette nähneet, kuinka joukkue kehittyy joka vuosi ja kaikki tekemämme päätökset ovat olleet hyviä.

Tottenham jatkaa Chelsean hiillostamista mestaruustaistossa torstai-iltana ottelussa Crystal Palacea vastaan.