Stoke Cityn kausi Valioliigassa on jättänyt kannattajille valjun maun suuhun, ja esitykset ovat aika ajoin olleet aneemisia.

Yksi tuoreimmista pettymyksistä oli mahalasku putoamista vastaan taistelevan Swansean vieraana. Kotijoukkue voitti 2–0, ja Stoken Marko Arnautović hukkasi toisella puoliajalla rangaistuspotkun.

Eräs teini-ikäinen fani antoi itävaltalaispelaajalle ja koko joukkueelle sosiaalisessa mediassa melkoisen läksytyksen.

– Arnie. On OK sanoa, että olemme parempia ensi viikolla, mutta meidän on nähtävä se. Haluamme intohimoa ja sitä, että pelaajat osoittavat välittävänsä. Kantakaa paitaa ylpeydellä. Arnie, olet suosikkipelaajani, mutta olisi mukava saada anteeksipyyntö. Tuo ei riitä, 16-vuotias Rhiannon Gallimore kirjoitti Instagramissa.

Haluamme intohimoa ja sitä, että pelaajat osoittavat välittävänsä. Kantakaa paitaa ylpeydellä.

– Arvostaisin vastausta osoittamaan, että välitätte faneista, koska en yhdessäkään haastattelussa ole kuullut yhdeltäkään pelaajalta anteeksipyyntöä, kun olemme olleet huonoja. En mennyt tänään peliin (Swansea), mutta jokaisessa vieraspelissä tuomme melkoisen määrän kannatusta, joten haluan vain pelaajien huomioivan fanit. Hei Arnie, olemme tätä parempia! Sanon tämän siksi, koska suhtaudun joukkueeseeni intohimoisesti, hän jatkoi myöhemmin.

Gallimoren avautuminen sai tukea toiselta fanilta, ja 28 vuotta täyttänyt Arnautović reagoikin kirjoitukseen pian.

– Tiedätte, että olen teidän (fanien) kanssanne ja rakastan teitä kaikkia. Se oli syy, miksi pysyin seurassa, Potters-fanien takia. Se satuttaa minua eniten, että epäonnistuin rangaistuspotkussa… joten nyt tiedätte, pelaaja totesi.

Lähde: Stoke Sentinel