Chelsean päävalmentaja Antonio Conte puhui upeaa kautta pelaavan Eden Hazardin tulevaisuudesta lontoolaisseurassa. 26-vuotias belgialainen on ollut joukkueen tärkeimpiä palasia ainakin toistaiseksi mestaruuteen matkalla olevan kauden aikana.

Hazardia on kuitenkin huhuttu jo useampana vuotena espanjalaiseen Real Madridiin. Seuraa valmentava Zinédine Zidane on useasti kertonut julkisesti olevansa pelaajan ihailija.

Contelta kysyttiin, tuleeko Hazard pelaamaan seurassa myös ensi kauden.

– Minun olisi mahdotonta luvata asiasta. Tässä tilanteessa seuralla on lopullinen päätösvalta. Voin kertoa mielipiteeni, mutta seura sanoo viimeisen sanan.

– En usko, että ideana on myydä Hazard, koska mielestäni meidän tulee vahvistaa joukkuetta. Et voi kuitenkaan tietää jalkapallossa, koska on olemassa myös pelaajan oma tahto.

Chelsea kohtaa sunnuntaina Evertonin vieraskentällä. Ottelua pidetään yhtenä joukkueen haastavimmista loppukauden otteluista. Voittamalla Goodison Parkilla se ottaisi ison askeleen kohti mestaruutta. Conte uskoo, että Valioliigan voittaminen auttaisi pitämään pelaajan seurassa.

– Uskon, että Eden on onnellinen täällä, hänen perhe on onnellinen täällä ja fanit rakastavat häntä. Mielestäni on paljon positiivisia asioita, jotka saavat hänet pysymään meillä.

– Hän on fantastinen pelaaja ja todella taitava. Mielestäni hän on kehittynyt tällä kaudella todella paljon. Kehitystä ei ole tapahtunut pelkästään kentällä, koska hänestä on tullut myös henkisesti vahvempi.