Saksalaislehti Bild kertoo, että Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on innokas tuomaan seuraan jo toisen maalivahdin itselleen hyvin tutusta Saksan Bundesliigasta. Vuosi sitten Klopp osti Bundesliigasta Mainz-vahti Loris Kariusin, ja nyt managerin kerrotaan tavoittelevan Augsburgin maalivahtia Marwin Hitziä.

Hitz on vartioinut Augsburgin maalia viimeisten neljän kauden ajan. Sitä ennen hän toimi Wolfsburgin kakkosvahtina.

Nyt Augsburg on hankkinut maalinsa suulle Schalkesta Fabian Gieferin, joka pelasi kevätkauden ajan lainalla Bristol Cityssä. Näin seura on valmis myymään syyskuussa 30 vuotta täyttävän Hitzin.

Bild mainitsee, että myös ainakin VfB Stuttgart on Hitzistä kiinnostunut, mutta koska Stuttgart pyörittää toimintaansa pienellä budjetilla, on Liverpoolilla kilpailussa paremmat mahdollisuudet. Augsburg haluaa saada Hitzistä siirtokorvauksena vähintään viisi miljoonaa euroa.

Read Liverpool -sivuston mukaan Klopp on ihaillut Hitziä jo pidempään ja pyrki hankkimaan miehen seuraan jo maaliskuussa 2016. Vaikka belgialainen Simon Mignolet pelasikin vahvan kevätkauden, ei hän ole onnistunut kaikkia epäilijöitä vakuuttamaan.

Sveitsin maajoukkueessa kaksi ottelua pelannut Hitz haluaisi taistella uudessakin seurassa ykkösvahdin paikasta, mutta Liverpoolissa se on helpommin sanottu kuin tehty. Mignolet’n lisäksi Redsin palkkalistoilla ovat edelleen myös Karius ja Danny Ward.

Hitz on pelannut 124 ottelussaan Augsburgin paidassa 38 nollapeliä.