Eidur Gudjohnsen uskoo Gylfi Sigurdssonin jättävän kesällä Swansean, mikäli keskikenttäpelaaja saa tarjouksen suuremmalta seuralta. 27-vuotias islantilainen on herättänyt kiinnostusta lukuisissa valioliigajoukkueissa.

Sky Sportsin mukaan ainakin Everton on innostunut Sigurdssonin palveluksista. Entinen maajoukkuetoveri Gudjohnsen näkisi suurempaan seuraan siirtymisen kehittävän Sigurdssonin vieläkin paremmaksi.

– Gylfillä on ollut todella hyvä kausi. Hän oli tärkeimpiä pelaajia pitämässä Swansean Valioliigassa. Hän voi edelleen kehittyä tietyissä asioissa, riippuen päättääkö hän jäädä vai lähteä. Hän on kuitenkin nyt tullut ikään, jolloin hän haluaa koittaa siipiään suuremmassa seurassa tai muualla Euroopassa. Kaikki on hänestä itsestään kiinni, Gudjohnsen sanoi Press Association Sportille.

Sigurdsson takoi päättyneellä kaudella yhdeksän maalia Valioliigassa ja keräsi 13 maalisyöttöä. Keskikenttäpelaaja itse on sanonut lähtevänsä, vain jos seura haluaa hänestä luopua.

– Tein viime kesänä uuden sopimuksen. Minulla on sitä vielä kolme vuotta jäljellä. Se on seuran päätös, haluavatko he myydä minut. En yritä lähteä, Sigurdsson kommentoi viime kuussa.