Inter Milanin Ivan Perišić, 28, on ollut jo pidemmän aikaa matkalla Man Unitediin. ESPN:n tietojen mukaan kauppa uhkaa kuitenkin kaatua Interin asettamaan hintalappuun.

ESPN kertoo, että Inter ei halua alentaa hintapyyntiään. Milanolaisseura suostuu myymään kroatialaisen laiturinsa, jos United pystyy tarjoamaan 55 miljoonaa euroa.

Man Unitedia valmentava José Mourinho, 54, pyrkii rakentamaan englantilaisseuraa uudelleen, ja Perišić kuuluu olennaisena osana hänen prosessiinsa. Lähteen mukaan UEFA Super Cupiin valmistautuva United keskusteli Interin kanssa pelaajan markkina-arvosta aiemmin tällä viikolla.

Sekä ESPN:n että Corriere dello Sportin lähteet ovat yhtä mieltä siitä, että United arvioi Perišićin markkina-arvon 40 miljoonaan euroon, mikä on 15 miljoonaa euroa alle Interin pyyntihinnan.

Uskoimme aiemmin, että manchesterilaisseura pystyisi neuvottelemaan hintaa alaspäin. Interin pitää hankkia tililleen 30 miljoonaa euroa ennen kesäkuun loppua. FIFA:n taloudellisen reilun pelin sääntöjen mukaan joukkueen on päästävä taloudellisesti tietyn rajapyykin yli.

Perišić teki viime kaudella 11 maalia ja 11 maalisyöttöä 36 Serie A -ottelussa.