Aston Villa ja Birmingham City ovat tarjonneet John Terrylle, 36, vuoden mittaista sopimusta. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Skyn lähteiden mukaan Terry haluaa mieluummin Steve Brucen, 56, alaisuuteen Villa Parkille kuin St Andrew’sille. Vaikka kiinnostusta osoitettiin myös Valioliigasta, Sky Sports kertoo, että Terry allekirjoittaa sopimuksen Aston Villan kanssa ensi viikolla.

West Brom, Bournemouth ja Swansea olivat kiinnostuneita Terryn palveluksista. Engelsmanni ei kuitenkaan halunnut kilpailla Chelseaa vastaan.

Terryn sopimus Stamford Bridgellä umpeutuu lauantaina. Birmingham-manageri Harry Redknapp myönsi kesäkuun puolivälissä, että hän on jo yrittänyt houkutella Terryä St Andrew’sille.

Michael Carrickin testimonial-ottelusta lähtien Terry on kuitenkin julkaissut kuvia, joissa hän pelaa golfia Aston Villa -manageri Steve Brucen seurassa tai treenaa hänen poikansa Alexin, 32, kanssa.

Terry pelasi viime kaudella ainoastaan yhdeksän valioliigaottelua Chelsean paidassa. Hän edusti the Bluesia yhteensä 19 vuoden ajan. Viimeiset 12 kautta hän toimi lontoolaisseuran kapteenina.