West Bromwich tiedottaa kotisivuillaan vahvistaneensa rivejään 26-vuotiaalla egyptiläistopparilla Ahmed Hegazilla. Hegazi saapuu West Bromwichiin vuoden pituisella lainasopimuksella, johon sisältyy osto-optio.

195-senttinen Hegazi on jo lentänyt Hongkongiin osallistuakseen uuden joukkueensa mukana Premier League Asia Trophy -harjoitusturnaukseen. Miehen kansainvälinen pelilupa ei tosin ole vielä valmistunut.

West Bromwich iski silmänsä keskuspuolustajaan tammikuisen Afrikan mestaruusturnauksen yhteydessä. Egypti eteni kisoissa loppuotteluun asti ja Hegazi nimettiin turnauksen tähdistöjoukkueeseen.

– Olemme iloisia siitä, että Ahmed liittyy joukkueeseemme. Hän pisti silmäämme Afrikan mestaruuskisoissa ja olemme tarkkailleet häntä siitä lähtien, WBA:n puheenjohtaja John Williams perusteli hankintaa.

Hegazi aloittaa nyt toisen yrityksensä Euroopan kentillä. Hän teki sopimuksen Fiorentinan kanssa nuorena miehenä vain 20 vuoden iässä. Pahat jalka- ja polvivammat kuitenkin jarruttivat miehen urakehitystä ja saivat hänet palaamaan takaisin Egyptiin.

Viimeiset kaksi kautta Hegazi on pelannut Egyptin suurseurassa Al Ahlyssa. Egyptin maajoukkuepaitaa hän on kantanut 39 ottelussa.