José Mourinhon on valmis jatkamaan seuraavat 15 vuotta Manchester Unitedin peräsimessä. Portugalilaismanageri haluaa olla ensimmäisen seuran pitkäaikainen valmentaja Sir Alex Fergusonin jälkeen.

Mourinhon edeltäjät David Moyes ja Louis van Gaal eivät kumpikaan kestäneet pestissä kahta kautta enempää. Portugalilainen puolestaan lähtee toiseen kauteensa Liigacupin ja Eurooppa-liigan voitot taskussaan.

– Olen valmis tähän. Olen valmis seuraavaksi 15 vuodeksi. Täälläkö? No miksipä ei. Tämä seura oli monta vuotta Fergusonin joukkue. Ihmiset tottuivat siihen ja ymmärsivät vakauden hyödyt. Toivon pystyväni tuomaan toisella kaudellani seuran haluamaa vakautta. Minun täytyy kuitenkin ansaita se, Mourinho sanoi ESPN:lle.

[readmore from=Jose-Mourinho]

Mourinho ei ole koskaan kestänyt valmennuspesteissään kolmea vuotta pidempää. Manageri on aiemmin luotsannut Real Madridia, Chelseaa, Inter Milania ja Portoa.

Mourinho kuitenkin myöntää, että potkut tulevat toisinaan yllättävän äkkiä.

– Se tapahtui minulle Chelseassa ja Claudio Ranierille Leicesterissä. Nykyään ihmiset katsovat asioita paljon lyhytnäköisemmin, valmentaja lisäsi.