OGC Nicessä pelaava Jean Michaël Seri voi olla usean Ligue 1 -pelaajan tavoin vielä suurelle yleisölle tuntematon nimi. Pelaajasta on kuitenkin puhuttu Ranskassa viime vuonna ”uutena N’Golo Kanténa”, sillä hän on Chelsea-pelaajan tavoin erittäin energinen puolustussuuntaan.

Toisin kuin Kanté, on 26-vuotias Seri myös erittäin aktiivinen hyökkäyssuuntaan. Pallovarma keskikenttäpelaaja teki viime kaudella Ligue 1:ssä seitsemän osumaa ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Hän antoi myös ottelua kohden sarjan kolmanneksi eniten onnistuneita syöttöjä.

Vahvat näytöt takasivat Serille paikan Ranskan pääsarjan vuoden joukkueeseen, mutta tärkeämpää pelaajan kannalta on se, että hänen otteensa ovat saaneet lukuisat seurat kiinnostumaan hänestä. Ranskalaismedia L’Equipen mukaan vahvimmin kilpailussa ovat tällä hetkellä mukana Pohjois-Lontoon seurat Arsenal ja Tottenham.

Pelaaja maksoi nykyiselle joukkueelleen vain miljoona euroa kesällä 2015, ja nyt lähteen mukaan hänestä on tullut jo useita vajaan 20 miljoonan euron tarjouksia, joita Nice ei ole kuitenkaan hyväksynyt.

L’Equipe kertoo, että Arsenal ja Tottenham harkitsevat parhaillaan suuremman tarjouksen tekemistä.

Viime kausi ei ollut erinomainen Serille pelkästään henkilökohtaisesti, sillä hänen joukkueensa sijoittui yllättäen Ligue 1:ssä kolmanneksi.