Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalipyssyn Wayne Rooneyn suuri unelma toteutuu tänä iltana, kun hän pääsee pelaamaan euro-ottelussa rakastamansa seuran Evertonin paidassa.

Rooney, 31, voitti Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan entisen seuransa Manchester Unitedin kanssa, mutta hän on silti aivan innoissaan slovakialaisen MFK Ruzomberokin vierailusta Goodison Parkilla Eurooppa-liigan karsinnoissa. Ottelu alkaa kello 22.05 Suomen aikaa.

– Asia, jonka halusin aina tehdä, oli pelata Euroopassa Evertonin kanssa, avauskokoonpanoon nimetty Rooney totesi kolmannen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun alla.

– Oli pieni pettymys, etten ole päässyt tekemään sitä aikaisemmin, mutta nyt minulla on mahdollisuus. Tietenkin voitin pokaalin viime vuonna, joten toivon meidän yltävän pitkälle seurana ja – eikä sitä koskaan tiedä – jopa yrittää voittaa sen. Se olisi vieläkin parempaa, hyökkääjä jatkoi.

B/R Football

@brfootball
He’s back! 15 years after making his debut, Wayne Rooney returns to the Everton starting line-up 🙌

– Ensimmäinen peli paluuni jälkeen on tunteikas päivä minulle.

Rooney pelasi edellisen virallisen ottelunsa Goodisonilla kotijoukkueen paidassa toukokuussa 2004 Boltonia vastaan. Hänet nähtiin Evertonin sinisessä asussa myös Duncan Fergusonin testimonial-kamppailussa vuonna 2015.

– Se tunne tulee aina, kun kävelee tunnelista ulos, joten sen kokeminen jälleen Evertonin paidassa on minulle erityinen hetki. Se on aina ollut erityinen paikka pelata, vaikka olisin ollut vastustajajoukkueessa.

Everton

@Everton
🔵 | Our starting XI and subs to face @MFK_Ruzomberok in tonight's @EuropaLeague third round qualifier first leg! 8.05pm KO. #EFCmatchday

Lähde: Liverpool Echo