Liverpool otti tiistaina yhden harjoituskauden vakuuttavimmista voitoistaan, kun se kukisti Bayern Münchenin 3-0 tämän kotistadionilla Allianz Arenalla. Avausjakson maaleista vastasivat Sadio Mané ja Mohamed Salah, jotka ovat heiluttaneet verkkoa tiuhaan tahtiin harjoituskauden aikana.

Tästä huolimatta manageri Jürgen Kloppilta ei herroille päänsilityksiä herunut, vaan Klopp vaatii kaksikolta enemmän. Erityisesti valmentaja on huolissaan miesten fyysisestä kunnosta.

– Sadio ei ole tasolla, jolla hän voisi olla, joten hän tarvitsee peliaikaa, peliaikaa ja peliaikaa. Voitimme 3-0, mutta en pidä siitä, että huutelemme joka suuntaan, että ”katsokaa, kuinka hyviä olimme”. Emme nimittäin olleet, Klopp tuhahtaa Guardianille.

– Totta kai ajoittain peli oli hyvää, mutta ajoittain Bayern piti palloa liikaa ja pelasi sen liian helposti linjojemme läpi. En voi laiminlyödä sitä asiaa.

Liverpool hankki egyptiläisen Salahin kesällä AS Romasta. Sadio Mané puolestaan on käynyt polvileikkauksessa. Klopp ei halua antaa löysää tällä hetkellä kummallekaan.

– Tietysti he molemmat ovat hyviä, mutta ei heidän tarvitse ajatella sitä koko aikaa yhdessä pelatessaan. Heidän täytyy päästä kuntoon, pysyä kunnossa ja tehdä töitä, sillä kaudesta tulee vaikea. Minun täytyy puhua asioista, jotka eivät toimi, koska huomaan sellaisia, Klopp jyrisee.

– En silti yritä pelotella liigaa tai saada muita ajattelemaan, että ”Voi luoja, Liverpool löi Bayernin 3-0 ja voi vielä parantaa”. En. Meidän täytyy parantaa, ja sen kanssa teemme töitä.