Arsenal hankki noin vuosi sitten Lucas Pérezin 20 miljoonalla eurolla. Suurehkosta siirtosummasta huolimatta pelaajan ensimmäinen kausi oli todella vaikea, sillä hän sai Valioliigassa peliaikaa ainoastaan 265 minuuttia.

Useiden lähteiden mukaan Pérezin aikakausi Arsenalissa on jäämässä vain vuoden mittaiseksi. Lähtöhalut on vahvistanut myös miehen agentti.

Tähän mennessä häntä on enimmäkseen huhuttu takaisin Deportivoon, jossa mies teki maaleja hyvään tahtiin ennen siirtoaan Englantiin. Nyt esiin on noussut toinenkin varteenotettava vaihtoehto, sillä Newcastlen Rafael Benitez kertoi avoimesti pitävänsä pelaajasta, kun espanjalaisvalmentajalta kysyttiin, onko hän tietoinen Pérezin tilanteesta.

– Pidän pelaajasta. Minulla on hyviä ystäviä La Coruñassa, joten tiedän, että hän on pärjännyt todella hyvin. Hän saapui tänne[Englantiin], mutta ei ole saanut pelata useissa peleissä, mutta minä pidän siitä pelaajasta, Benitez kertoi Chroniclelle.

Pérezillä voisi siis olla mahdollisuus uuteen yritykseen läpimurtoon Valioliigassa. Hänen tilanteen odotetaan ratkeavan hyvinkin pian.