Manchester Unitedin kapteeni Nemanja Vidic ei tunnu pysyvän terveenä sitten millään. Lähes koko viime kauden sivussa ollut Vidic joutuu jälleen vähintään kahdeksi kuukaudeksi sivuun polvivamman takia. Unitedin kotisivuilla kerrottiin eilen, että joukkueen kapteenin polvivamma vaatii leikkaksen. Polvi on sama, joka piti hänet sivussa kentiltä viime joulukuusta lähtien.

Sir Alex Ferguson on siis jälleen keskellä puolustuskriisiä, kun ainoastaan Rio Ferdinand ja Jonny Evans ovat terveinä. Molemmat ovat tosin myös kärsineet loukkaantumisista, eikä pelikunto ole taattu edes heidän osaltaan.

Phil Jones on sivussa myös ainakin seuraavat kahdeksan viikkoa polvivamman takia, kun taas Chris Smallingin odotetaan palaavan lähipäivinä harjoituksiin jalkapöydän murtuman jälkeen.

Jos Ferdinand tai Evans ei pysty pelaamaan, ovat topparin tontille ehdolla puolustava keskikenttäpelaaja Michael Carrick, Michael Keane ja Scott Wooton. Alkukaudesta loukkaantumisten takia puolustajana pelannut Carrick ei todellakaan vakuuttanut ja nuoret Keane ja Wooton ovat hyvin kokemattomia.