Valioliiga-joukkueet olivat vahvoja tiistain Liigacup-otteluissa. Norwich joutui tiukille Watfordia vastaan.

Southampton-Bristol City

Southampton eteni vaivoitta Liigacupin seuraavalle kierrokselle. Saints kaatoi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Bristol Cityn. 2-0 lukemin.

Southampton hallitsi pelitapahtumia alkuminuuteilta lähtien. Ottelun ensimmäinen maali syntyi 15. minuutin kohdalla, kun Gastón Ramírez laukoi Saintsit 1-0 johtoon. Toisella puoliajalla Southampton lisäsi johtoaan. 82. minuutilla James Ward-Prowse naulasi loppulukemiksi 2-0.

Aston Villa-Tottenham

Ilman tähtihyökkääjäänsä Christian Bentekeä pelannut Aston Villa joutui kotikentällään Tottenhamin yliajamaksi. Spurs murskasi birminghamilaisseuran tylysti 0-4-lukemin.

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä ja maaleja saatiin odottaa ensimmäisen puoliajan lisäajalle, jolloin Jermain Defoe iski vieraat 1-0-johtoon. Toisen puoliajan alussa Paulinho ampui Tottenhamin kahden maalin karkumatkalle.

Ottelun loppuhetkillä Spurs maalasi vielä kaksi osumaa. 86. minuutilla Nacer Chadli paukutti verkkoja 3-0-maalin merkiksi. Lisäajan lopulla Defoe laukoi vielä illan toisen osumansa.

Manchester City-Wigan

Viime keväänä FA-Cupin finaalissa Wiganille hävinnyt Manchester City ei antanut vastustajalleen mahdollisuuksia uuteen yllätykseen. City nuiji Laticsit 5-0 ja eteni jatkoon murskaavalla tavalla.

City hallitsi ottelun alkua ja avasi maalitilinsä 33. minuutilla Edin Dzekon viedessä kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tauolle mentiin manchesterilaisseuran komennossa.

City lisäsi virtaa toisella puoliajalla. 60. minuutilla Stevan Jovetic laukoi kotijoukkueen kahden maalin johtoon. 16 minuuttia myöhemmin Yaya Touré lisäsi eron jo kolmeen maaliin. 83. minuutilla Jovetic iski kotijoukkueen 4-0 johtoon illan toisella osumallaan. Hetkeä myöhemmin Jesús Navas kaunisteli vielä numerot 5-0 lukemiin.

Hull-Huddersfield

Hull City kohtasi Liigacupissa Mestaruussarjassa pelaavan Huddersfieldin. Tigers nappasi Terriersistä niukan 1-0-voiton Ottelun ainoa maali syntyi 59. minuutilla, kun Nick Proschwitz naulasi voittomaaliksi jääneen osuman.

Sunderland-Peterborough

Sunderland pelasi tiistaina ensimmäisen ottelunsa ilman Paolo Di Caniota. Italialaismanageri sai potkut alkuviikosta heikon alkukauden vuoksi. Itse ottelussa Black Cats kaatoi Peterboroughin 2-0.

Sunderland ei antanut Di Canion lähdön vaikuttaa peliinsä. Kotijoukkueen ensimmäinen maali syntyi 33. minuutilla, kun Emmanuel Giaccherini laukoi Black Catsit 1-0-johtoon. Toisen puoliajan puolivälissä Valentin Roberge maalasi vielä kotijoukkueen toisen osuman. Sundeland voitti ottelun 2-0.

Swindon-Chelsea

Chelsea ei jättänyt mitään sattuman varaan kun joukkue matkusti Liigacupissa Swindonin vieraaksi. Blues nappasi helpohkon 0-2-voiton ja eteni rutiinilla jatkoon.

Chelsea koki heti ottelun alkuun takaiskun, kun Marco van Ginkel joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Tilalle vaihdosta saapui Ramires. Chelsean painostus tuotti tulosta 29. minuutilla, kun Fernando Torres avasi kotijoukkueen maalitilin 0-1-osumallaan. Kuusi minuuttia myöhemmin Ramires ampui Bluesin kahden maalin karkumatkalle.

Toisella puoliajalla ei maaleja enään nähty, joten Chelsea selviytyi seuraavalle kierrokselle lukemin 0-2.

Watford-Norwich

Watfordin ja Norwichin Liigacup-väännöstä muodostui todellinen trilleri. Kanarialinnut kärsivät ottelun aikana suurista vaikeuksista ja onnistuivat saamaan tasoituksen vasta lisäajan viimeisellä minuutilla. Jatkoajalla tasoitusmaalin naulannut Gary Hooper ratkaisi ottelun Norwichin eduksi ja Kanarialinnut etenivät jatkoon 2-3-lukemin.

Watford piti ensimmäisellä puoliajalla Norwichin otteessaan. Puoliskon ainoa maali syntyi 22. minuutilla Javier Acunan laukoessa kotijoukkueen 1-0-johtoon. Toisen puoliajan alussa Marco Faraoni vei Watfordin jo kahden maalin johtoon.

Tämän jälkeen alkoi Norwichin kiri. 77. minuutilla Jacob Murphy kavensi lukemat 2-1:een. Lisäajan viimeisellä minuutilla Hooper ampui tasoitusmaalin pelastaen Norwichin katastrofilta. Ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalla.

Ottelu ratkesi lopulta Kanarialintujen eduksi jatkoajan toisella puoliskolla. 114. minuutilla Hooper paukutti verkkoja illan toisella osumallaan ja johti Norwichin seuraavalle kierrokselle.

West Ham-Cardiff

Lontoossa nähtiin maalijuhlat, kun West Ham ja Cardiff kohtasivat jo toista kertaa tällä kaudella. Hammers oli jälleen nousijaseuraa vahvempi ja kaatoi walesilaiset 3-2-lukemin.

West Ham sai salama-alun, kun Ravel Morrison vei Hammersin ensimmäisestä hyökkäyksestä kotijoukkueen 1-0-johtoon. Seitsemän minuuttia myöhemmin Matthew Jarvis kasvatti eron kahteen maaliin. Cardiff kavensi vielä ensimmäisen puoliajan lisäajalla Craig Noonen osuessa.

Maali-iloittelut jatkuivat myös toisella puoliajalla. 75. minuutilla Peter Odemwingie toi Cardiffin tasoihin. Jatkoajan häämöttäessä Ricardo Vaz tê laukoi vielä 86. minuutilla Hammersin voittomaaliksi jääneen osuman.

Fulham-Everton

Fulham sai hiukan lohtua heikkoon alkukauteensa. Mökkiläiset ottivat niukan 2-1-voiton Evertonista tasaisessa väännössä.

Everton aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi 11. minuutilla 0-1-johtoon Steven Naismithin osumalla. Toisella puoliajalla Fulham heräsi. 53. minuutin kohdalla Dimitar Berbatov toi kotijoukkueen tasoihin. Varttia myöhemmin Darren Bent ampui lontoolaiset jo johtoon. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Fulham voitti 2-1.