Liverpoolin englantilaishyökkääjä Daniel Sturridge myöntää nauttivansa yhteispelistä kärkiparinsa Luis Suarézin kanssa. Kaksikko on iskenyt viisi Liverpoolin kuudesta edellisestä maalista, ja Sturridge johtaa Valioliigan maalipörssiä kuudella osumalla.

Suaréz on pelannut vasta kaksi valioliigaottelua palattuaan 10 ottelun pelikiellosta Sunderlandia vastaan. Uruguaylaishyökkääjä on kuitenkin iskenyt jo kolme osumaa ja kaksikon yhteispeli on toiminut pelottavan hyvin huolimatta lyhyestä ajasta yhdessä. Liverpool-luotsi Brendan Rogersin mielestä kaksikko on liigan paras kärkipari.

– Hän (Suaréz) on mukava kaveri ja meidän kemiat kohtaavat kentällä erittäin hyvin ja tulemme myös hyvin toimeen kentän ulkopuolella joten se on hyvä, Sturridge totesi Life and Times-lehdelle.

– On helpompaa kun vieressäsi on sen tasoinen pelaaja kuin Luis, jonka kanssa voi jakaa maalintekovastuuta. Meillä on myös Steven Gerrardin ja Victor Mosesin kaltaisia pelaajia jotka pystymään kantamaan maalintekovastuuta.

– Joten maalit jakautuvat kyllä kaikkien pelaajien kesken. Toivottavasti pystymme jatkamaan yhtä hyvällä vireessä kuin tähänkin saakka.

Liverpool on aloittanut kauden erinomaisesti ja jakaa Valioliigan ykkössijan Arsenalin kanssa seitsemän pelatun kierroksen jälkeen. Sturridge uskoo, että Rodgers on tuonut voittamisen mentaliteetin joukkueeseen.

– Meillä on täällä kova halu menestyä ja kaikki haluavat auttaa Liverpoolia päästäkseen takaisin voittamisen kulttuuriin, johon Liverpoolissa on aikaisemmin totuttu. Tämä on meistä kiinni, Sturridge kommentoi.

– Kaikki haluavat menestyä. Kukaan ei halua tyytyä toiseen tai kolmanteen tilaan, asiat eivät toimi täällä niin.

– Kaikki on kiinni voittajan mentaliteetista ja tämä on asia, jonka manageri on meihin iskostanut. Kaikilla on tämä tunne ja halu voittaa joka ikinen ottelu

Lähde: Skysports