Entinen Manchester United-pelaaja ja nykyään valmennusryhmässä mukana oleva Phil Neville uskoo United-pelaajien luottavan David Moyesin tapoihin johtaa Englannin kaikkien aikojen menestyksekkäintä seuraa. Moyes otti Sir Alex Fergusonin valtavat saappaat täytettäväkseen heinäkuussa ja tuloksena oli huonoin startti kauteen 24 vuoteen.

– Tappio West Bromille oli todellinen herätys pelaajille ja managerille, kertoo Neville.

– Pelaajat alkavat hiljalleen luottamaan Moyesiin ja hänen pelifilosofiaan. Uskon, että näitte sen ottelussa Arsenalia vastaan.

Neville liittyi Unitedin valmennusryhmään kesällä. Hienon peliuran viime kauteen päättänyt Neville pelasi vielä edellisellä kaudella Moyesin alaisuudessa.

– Kaikki ovat tienneet jo pitkään, että Fergusonin työn jatkaja tarvitsee aikaa saadakseen homman toimimaan. Alusta lähtien puhuttiin siirtymäajasta.

Voitto Arsenalista kasvatti Unitedin tappiottomien otteluiden putken jo yhdeksään, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon. Unitedin pelaaminen on kehittynyt parempaan suuntaan kauden vanhetessa. Yksi pelaaja saa Nevilleltä kuitenkin erityiset kehut.

Wayne Rooney on ollut uskomattomassa vireessä tällä kaudella. Hänen hienot suoritukset eivät jää pelkästään peleihin. Hänen työmoraali harjoituksissa on ollut ensiluokkaista. Rooney loisti kentällä silloinkin, kun muu joukkue pelasi huonosti alkukaudesta.

Lähde: BBC