Liverpool-manageri Brendan Rodgers puolustaa suojattiaan Mario Balotellia. Kesällä AC Milanista saapunut 24-vuotias italialaishyökkääjä ei ole onnistut ensimmäisessä kuudessa ottelussaan kertaakaan maalinteossa. Eilisessä ottelussa Queens Park Rangersia vastaan Balotelli laukoi yli tyhjästä maalista.

– Balotellilla ei vain suju peli tällä hetkellä. Väitän kuitenkin, että hän olisi osunut Raheem Sterlingin keskityksestä, jossei nuori Steven Caulker olisi laittanut palloa omaan maaliin. Tärkeintä on Marion työmäärä. Hän tekee parhaansa ja olen todella nauttinut hänen kanssa työskentelystään, Rodgers kertoi Sky Sportsille.

Rodgers tuntee, että Balotellia vertaillaan liikaa Luis Suáreziin. Valioliigan maalipörssin viime kaudella voittanut Suárez siirtyi kesällä Barcelonaan.

– Kritiikki Balotellia kohtaan on ollut epäreilua. Se johtuu siitä, että hänet on nähty suorana korvaajana Suárezille. Luis oli korvaamaton maailmanluokan kyky. Balotelli ei tule olemaan sitä, mitä Luis. Hän on täysin erilainen pelaaja, Rodgers jatkoi