Manuel Pellegrini on vahvistanut Manchester Cityn leiristä useamman poissaolon. Citizens-luotsin mukaan Pablo Zabaletan, Fabian Delphin ja Gael Clichyn lisäksi myös David Silvalta jää väliin lauantain vierasottelu Crystal Palacea vastaan. Espanjan maajoukkueen keskikenttäpelaaja on tällä hetkellä neljällä maalisyötöllään Valioliigan syöttötilaston ykkönen.

– Zabaletalla on ongelmia polven kanssa. Clichyllä ja Delphillä on takareisivamma. Silva taas on saanut tällin nilkkaansa, Pellegrini kommentoi Cityn verkkosivuilla.

– Silva on huomisen sivussa. En halua ottaa riskiä, että hän saisi toisen tällin. Toivottavasti hän on kunnossa Juventusta vastaan.

– En tiedä miten kauan Fabian poissa. Tämän hetken tietojen perusteella uskoisin toipumisajan olevan puolitoista kuukautta.

Silvan poissaolon myötä Cityn tuore hankinta Kevin De Bruyne saa tilaisuuden debyyttiin avauskokoonpanossa. 24-vuotias keskikenttäpelaaja teki viime kaudella Wolfsburgin väreissä tuhoisaa jälkeä. Belgi takoi Bundesliigassa kymmenen maalia ja antoi 20 maalisyöttöä.