19-vuotias Dele Alli oli ratkaisija, kun Tottenham kukisti maanantai-iltana kotonaan sarjajumbo Aston Villan. Keskikenttäpelaaja laukoi voittomaaliksi jääneen osuman avausjakson lisäajalla Spursin vietyä pisteet lukemin 3-1. Villainsin tuore päävalmentaja Rémi Garde seurasi ottelun katsomosta.

Spurs aloitti maalinteon jo kolmannella minuutilla. Danny Rose antoi pitkän syötön vasemmalle laidalle Moussa Dembélélle, joka taisteli tiensä ohi häntä rajusti repineestä Ciaran Clarkista. Belgi pääsi leikkamaan rangaistusalueen sisään ja ujuttamaan pallon Brad Guzanin selän taakse.

Spursin johto kasvoi avausjakson lopulla. Villa purki Rosen keskityksen heikosti, ja Dele Alli pääsi tälläämään pallon rangaistusalueen tuntumasta vasempaan alanurkkaan.

Jordan Ayew kavensi vielä 79. minuutilla eron 2-1:een. Ghanalaisen laukaus kimposi Jan Vertonghenin jalan kautta Hugo Lloris’n taakse. Lisäajan viimeisillä hetkillä Harry Kane kuitenkin hautasi vieraiden toiveet pisteistä upottamalla Erik Lamelan tarjoilusta komean laukauksen Villains-maalin oikeaan ylänurkkaan.

Voitto nosti Spursin sarjataulukossa viidenneksi. Villa jatkaa viimeisellä sijalla.