José Mourinho aikoo matkustaa joukkueen mukana Britannia Stadiumille lauantaina, kun Chelsea kohtaa Stoken. Koska Englannin jalkapalloliitto FA päätti, ettei portugalilainen saa astua stadionille, herää kysymys hänen olinpaikastaan ottelun aikana.

– En tiedä, missä katson ottelun. Ehkä istun kadunkulmassa iPadini kanssa ja katson pelin siinä, Mourinho sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Ehkä en edes katso koko ottelua, sillä en voi olla kehenkään yhteydessä. Joka tapauksessa aion matkustaa joukkueen mukana ja poistua vasta sitten heidän luotaan, kun joku käskee.

Mourinho sanoi käyneensä apuvalmentajien kanssa erilaiset vaihtoehdot läpi ottelua ajatellen.

– Kaikkein uskomattomimmat vaihtoehdot, mitä voi vain kuvitella. Olemme puoliajalla 4-0-johdossa, 0-4-tappiolla ja kaikkea siltä väliltä. Hallitsemme ottelua, emme hallitse ottelua, meillä on ongelmia sillä ja sillä alueella, loukkaantumisia, neljä ulosajoa… Kävimme läpi nämä kaikki vaihtoehdot, ja he (apuvalmentajat) ovat valmiina.

Chelsea putosi hiljattain Liigacupista juuri Stoken käsittelyssä. Mourinholta kysyttiin, onko nyt revanssin paikka.

– Revanssi mistä? Mikä on ongelma? Miksi? Pelasimme hyvän pelin, ihmiset olivat mukavia meille, kannattajat fantastisia. Oli hyvä jalkapallo-ottelu, hyvä tuomari, hyvä show kaikille.

– Yksi joukkue teki yhden rankkarimaalin enemmän, yksi joukkue lähti onnellisena, toinen surullisena, kaikki oli normaalia, revanssi mistä?

Marko Taininkoski