Leicesterin kausi on todellä lähellä historiallista – se on Newcastle-voittonsa jälkeen sarjakärjessä viisi pistettä edellä kakkosena olevaa Tottenhamia. Laituri Marc Albrighton, joka oli rakentamassa putoajakandidaatin voittamiseen riittänyttä Shinji Okazakin maalia, kiistää silti kaikki paineet.

– Nautimme edelleen tästä kaikesta, emmekä minusta tunne mitään ylimääräisiä paineita. Meidän ennustettiin putoavan liigasta tällä kaudella niin median kuin muidenkin taholta. Joten mitä tahansa tästä eteenpäin tapahtuukin, meillä ei ole paineita.

– Emme ole unohtaneet, että nyt on tapahtumassa jotain mikä tuskin ikinä tulee toistumaan Valioliigassa. Meidän tuleekin nauttia tästä kaikesta, mutta silti ottaa siitä kaikki mahdollinen irti myös tuloksellisesti.

Albrighton kiitteli aiheesta myös tunnelmaa King Power Stadiumilla Newcastle-ottelun loppuminuuteilla, kun koko ottelun jatkunut läpsytys stadionilla sekoittui infernaaliseen huutoon.

– Se oli todella hyvä hetki. Joukkue siirtyi johtoon, ja tiesimme että vastustajalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla täysillä päälle. Tilanne oli kuitenkin vain 1-0, ja mitä tahansa olisi saattanut sattua. Kannattajien mukanaolo oli siinä vaiheessa todella oleellinen tekijä.

Lähde: Leicester City