Manchester Unitedin entinen kapteeni Gary Neville arvioi, että punapaitojen seuraava liigaottelu määrittää koko loppukauden suunnan. Joukkue isännöi Liverpoolia 15. tammikuuta Old Traffordilla.

Sitä ennen edessä ovat kuitenkin vielä FA Cupin ottelu Readingia vastaan ja Liigacupin välierien ensimmäinen osaottelu Hullia vastaan.

– Heidän seuraava liigaottelunsa on iso. Kotona Liverpoolia vastaan. Se todella määrittää Manchester Unitedin paikan loppukaudelle. Jos he voittavat, heidät nähdään varsin vaarallisina, koska he ovat nousussa, Neville totesi Sky Sportsilla.

– Olen käynyt katsomassa monta Manchester Unitedin peliä parin viime kuukauden aikana, ja he ovat paljon parempia kuin viime kaudella. Älkää antako kenenkään väittää mitään muuta, hän jatkoi.

Portugalilainen José Mourinho luotsaa Unitedia ensimmäistä kauttaan. Kahdella edellisellä kaudella peräsimessä oli hollantilainen Louis van Gaal, jonka aikakautta voidaan luonnehtia pettymykseksi FA Cupin voitosta huolimatta.

– Joukkue on parempi, ja siinä on enemmän röyhkeyttä ja luonnetta. Parin viime päivän aikana he ovat alkaneet voittaa hieman samaan tapaan kuin Manchester Unitedilla oli tapana voittaa ennen. He eivät ole pelanneet hyvin, mutta he ovat voittaneet, tiivisti Neville.