© Kuva: Getty Images

Valioliigan ”ongelmapelaajasta” käydään huutokauppaa – myyntiarvo uhkaa laskea lähelle nollaa

Alkaa näyttää hyvin voimakkaasti siltä, että Saido Berahino pelaa loppukauden jossain muualla kuin West Bromwichissa.

Uutisoimme eilen, että Stoke on jo tarjouksensa lähettänyt WBA:lle. The Timesin mukaan myös Everton ja Crystal Palace ovat kiinnostuneita hyökkääjästä. Lehden mukaan Evertonin kiinnostus on kasvanut viime aikoina.

23-vuotias Berahino on ongelmapelaajan maineessa. Hän on pelannut viimeksi syyskuussa. Sittemmin WBA lähetti hänet Ranskaan kuntokuurille. Kuntoa suurempi ongelma on se, että Baggiesilta on loppumassa aika kesken.

Berahinon nykyinen sopimus umpeutuu tulevana kesänä. Hän ei ole ollut halukas solmimaan jatkosopimusta, vaikka WBA on tarjonnut tuplapalkkaa nykyiseen verrattuna.

Vielä viime kesänä West Bromissa oltiin itsevarmoja. Tottenhamin noin 20 miljoonan punnan tarjous hylättiin. Timesin mukaan WBA arvottaa pelaajan tällä hetkellä kymmeneen miljoonaan puntaan. Sekin voi olla toiveajattelua, sillä Berahinolla on oikeus solmia esisopimus johonkin toiseen seuraan. Jos hän sen onnistuu tekemään ennen siirtoa, West Brom saa vain noin 300 000 punnan arvoisen korvauksen.

Timesin tietojen mukaan kahdeksan miljoonaa on tällä hetkellä suurin tarjous. Alkaa näyttää yhä vahvemmin siltä, että West Bromin kannattaisi ottaa tarjotut rahat.