[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Bournemouth-Brighton
Perjantaina 15.9 klo 22.00
Valioliiga

Perjantai-illan ainoassa Valioliigan kamppailussa kohtaavat kautensa neljällä perättäisellä tappiolla aloittanut Bournemouth sekä nousijajoukkue Brighton. Jatkaako sarjanousija Bournemouthin tuskaa?

Kahtena edelliskautena aktiivisella pelitavallaan säväyttänyt Bournemouth on kriisissä. Kauden neljä ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota. Kuokkaan on tullut West Bromwichia, Watfordia, Manchester Cityä ja Arsenalia vastaan maalisuhteella 1-8. Manageri Eddie Howe alkaa olla tulisilla hiilillä, sillä Valioliigassa ei ole totuttu katsomaan pitkään tappioputkia, etenkään näin alkukaudesta.

Brighton avasi voittotilinsä viime kierroksella West Bromwichia vastaan komealla 3-1 voitolla. Tätä ennen joukkue tasasi pisteet Watfordin vieraana, eli kausi on kääntynyt mukavaan suuntaan kahden tappion jäljiltä. Pientä huolta tuo hyökkäyspelin vaikeus ja yllätyksettömyys, saldona vain kolme tehtyä maalia neljään otteluun. Joukkue nojaakin tiukkaan puolustuspeliin, kuten oli ennakoitukin. Sitä pitäisi saada vielä nähtyä tiiviimmäksi, jotta pistepussi karttuisi hieman nopeammalla tahdilla.

Poissaolot

Bournemouth pääsee otteluun kohtalaisen hyvässä kokoonpanotilanteessa, poissa ovat ainoastaan Junior Stanislas sekä Callum Wilson. Brightonin tilanne on vaikeampi, sillä sivussa on ainakin viisi pelaajaa, kuten Steve Sidwell, Gaetan Bong, Sam Baldock, Beram Kayal sekä Isaiah Brown. Tämä ei ainakaan helpota illaan otteluun lähtemistä ja hyvän tuloksen hakemista vieraskentältä.

Arvio

Joukkueet ovat kohdanneet viime vuosina harvakseltaan, joten edellisistä otteluista on vaikea hakea kummallekaan joukkueella sen suurempaa etua. Brighton tulee pelaamaan kaudella paljon tasapelejä ja etenkin vieraspeleissä tasapelikin varmasti kelpaa. Bournemouth janoaa kipeästi pisteitä, ja ottelu alustavasti heikompaa joukkuetta vastaan tarjoaa tähän oivan tilaisuuden. Jos Brighton jaksaa raataa kentällä täydet 90 minuuttia, on tasapeli ottelussa lähellä.

Bournemouth – Brighton X
Kerroin 3.35

Brighton alle 0.5 maalia
Kerroin 2.55

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]