Tottenham nousi ainakin hetkellisesti Valioliigan kolmannelle sijalle voitettuaan Huddersfieldin John Smith’s Stadiumilla komeasti 4-0. Mauricio Pochettinon miehistö teki jopa kolme maalia ottelun ensimmäisellä puoliskolla.

Vieraat menivät johtoon jo yhdeksän minuutin jälkeen – maalintekijänä kukas muu kuin Harry Kane. Spurs-kärki pääsi hieman onnekkaasti puolittaiseen läpiajoon ja viimeisteli sarjakauden viidennen osumansa.

Huddersfield ei kuitenkaan lannistunut ja jatkoi aggressiivista hyökkäyspeliä samalla tavalla. Se ei Tottenhamia pysäyttänyt. Nimittäin vieraat pelasivat komealla kuviolla Christian Eriksenin hyvään asemaan maalin edustalle ja peliväline kimposi Chris Löwen jalan kautta suoraan avopaikkaan päässeelle Ben Daviesille – tuloksena toinen maali.

Seitsemää minuuttia myöhemmin Kane iski ottelun toisensa. Kärki sai pallon haltuunsa ja karkotti ympärillä olleet Huddersfield-pelaajat yksinkertaisella käännöksellä. Noin 20 metristä lähtenyt laukaus upposi isäntien maalin yläkulmaan ja ottelu oli ratkennut. Maali oli Kanelle syyskuun 12.

Tottenham kaunisteli lukemia vielä lisäajalla. Nopea vastahyökkäys, Daviesin syöttö Moussa Sissokolle ja Sissokon laukaus kimposi Huddersfield-puolustuksesta maaliin.

Huddersfield jatkaa tappion myötä ainakin vielä hetken Valioliigan kymmenentenä.