Chelsea kohtaa illalla Lontoossa AS Roman Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella. Manchester United vierailee samaan aikaan Benfican isännöitävänä Lissabonissa.

Chelsealla suuri mahdollisuus ottaa askel kohti lohkovoittoa

Chelsea johtaa alkulohkoaan voitettuaan ensimmäisellä kahdella kierroksella niin Karabah’n kuin Atléticonkin. Jos AS Roma kaatuu tänään Stamford Bridgellä, olisi se suuri askel Antonio Conten miehistölle kohti C-lohkon voittoa. Chelsean otteet eivät ole olleet odotetun hyviä sarjan puolella, mutta Mestarien liigassa tuloksien lisäksi itse peli on ollut hyvällä tasolla.

Chelsea saa hyvin todennäköisesti ykköshyökkääjänsä Álvaro Moratan takaisin illalla kokoonpanoonsa. Victor Moses, Danny Drinkwater ja N’Golo Kanté seuraavat ottelua katsomon puolelta loukkaantuneiden kirjoissa.

Kahden pisteen päässä Chelseasta lohkokakkosena oleva Roma saa kokoonpanoon takaisin Kevin Strootmanin ja Stephan El Shaarawyn. Alkaneella kaudella loistovireessä ollut Roma-kärki Edin Dzeko kykenee luomaan vaaratilanteita viikonloppuna tuuliajoilla olleelle Chelsea-puolustukselle, joten saa nähdä millaisen puolustuslinjan Conte kaivaa illaksi taikahatustaan.

Manchester United kohtaa pakkovoiton edessä olevan Benfican

Benfica on aloittanut lohkovaiheen surkeasti. Kahdesta ottelusta tuloksena on karut nolla pistettä ja seitsemän päästettyä maalia.

Basel murskasi portugalilaisjätin Sveitsissä luvuin 5-0 ja ensimmäisellä kierroksella CSKA käväisi hakemassa kaikkien yllätykseksi täyden pistepotin Lissabonista maalein 2-1. Benfican on siten käytännössä pakko voittaa illalla, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

José Mourinhon Manchester United on nimittäin aloittanut kautensa äärimmäisen hyvin. United johtaa lohkoa puhtaalla pelillä, sillä Basel ja CSKA ovat jo saaneet tuta tämän kauden Mourinhon miehistöstä. Basel kaatui komeasti luvuin 3-0 ja CSKA taipui Venäjällä ilman sen suurempia ongelma 4-1.

Vieläkin tappioitta eteenpäin puksuttava Manchester United ottaa suuren askeleen kohti jatkopaikan varmistamista voitolla.

Paul Pogba, Marouane Fellaini, Michael Carrick ja Eric Bailly ovat varmasti vierailta sivussa. Loukkaantuneena ollut Marcos Rojo on matkannut Portugaliin ja harjoitellut joukkueen kanssa, mutta Mourinhon mukaan Rojo ei kuitenkaan palaa pelikentille vielä muutamaan viikkoon.

Mestarien liiga keskiviikkona

21.45 Chelsea-Roma (Viasat, Viaplay)
21.45 Benfica-Manchester United (Viasat, Viaplay)